Van knuffelkamer tot vrijheid.

Home/Diversen, Inspiratie en design, Kleur, Natuur/Van knuffelkamer tot vrijheid.

 

Tapijttegels die met je meegroeien

Bij het inrichten van een kamer of huis zet de vloerbedekking toon. Zachte vloerbedekking is dan altijd de warmste en meest persoonlijke keus. Tretford biedt u daarbij een optelsom van keiharde kwaliteiten die uw keus voor zacht nog aantrekkelijker maakt. Kleur, uitstraling, warmte, maar ook duurzaamheid, gebruiksgemak en flexibilieit.

Als je kiest voor onze tegels kun je zelf kiezen in welk patroon je ze legt.

Zin in iets nieuws? Dan kun je heel makkelijk – een deel van – de tegels veranderen.

Tretford tapijt heeft nog een fijn voordeel voor de kinderkamer. Het wordt gemaakt van wol van de kasjmirgeit. Dit geitenhaar heeft een hygroscopische eigenschappen, dat betekent dat het vocht uit de lucht kan opnemen en weer afstaan bij een tekort aan vocht in de kamerlucht. Perfect voor de kinderkamer.

              

Knuffelkamers in Babybont

Niets is leuker dan het inrichten van baby’s eigen kamer. Blijde verwachting krijgt een ruimte vol spulletjes en kleuren. Dat begint met onze kleurrijke tegels; een spel met kleuraccenten en lijnen, vorm en variatie. Alles kan en past en de mogelijkheden zijn zo onbeperkt als uw fantasie.

En, wanneer de baby er is, blijkt hoe praktisch mooi kan zijn. Kindvriendelijk, makkelijk te reinigen: dit natuurproduct biedt u op ieder gebied meer kwaliteit.

Eigenwijze KleuterKleuren

Onze kleurrijke tegels maken ruimte voor meiden en jongens die zelf heel goed weten wat ze willen en maken het u gemakkelijk daarin mee te gaan. Met een ander legpatroon creëert u eenvoudig een speelhoek en lichte kleuren maken ruimte onder de hoogslaper. Voorbeelden genoeg en geen wens is te gek, geen kleur te dol. Met keus uit meer dan 60 kleuren krijgen de kinderen hun kamer en u uw zin.

Vrijheid en TienerTrends

Tieners zijn een onnavolgbaar en onvoorspelbaar mensenras. Het moet altijd anders en dat geldt zeker voor hun eigen kamer. Met onze kleurrijke tegels hebben ze de mogelijkheid om hun eigen, intieme wereldje zo in te richten als ze dat zelf willen. Eventuele beschadigingen zijn makkelijk te herstellen en de prima geluidsisolatie is mooi meegenomen.

2018-03-19T14:42:04+00:00

Bestel kleurstalen

(max. 10 stuks)
Verfijn uw keuze
{{ category.name }}
{{ child_category.name }}
{{ product.post_title }}
{{ active_product.post_title }}
Bekijk winkelwagen