Voyage 2017-03-08T14:17:41+00:00

Project Description

OP REIS MET VOYAGE:  
DE 16 NIEUWE KLEUREN VAN TRETFORD TAPIJT

Reis mee door een wereld van kleuren met Voyage, de nieuwe collectie kleuren van Tretford. 16 Innovatieve nieuwe kleuren, geïnspireerd op de sereniteit van het Nederrijn gebied, de ruige kleuren van de Schotse hooglanden en de kracht van het IJslandse landschap.

IJSLAND

Hierin zie je de kracht van de aarde in al haar facetten – ijs en water, lava en magma, die de kenmerken van het landschap telkens doen veranderen. Of je nu koele of warme tinten prefereert, deze contrastrijke kleurenwereld laat veel ruimte voor verschillende inrichtingen.

SCHOTLAND

Groene heuvels en weides waarop schapen grazen, muren en stenen met varens en mos begroeid, onderbroken door blauwe meertjes waarin naar verluidt nog monsters zouden wonen – zo zien de bezoekers het landschap van Schotland.
Deze kleurwereld kenmerkt zich door frisse, rijke kleuren van heldergroen tot laguneblauw.

NEDERRIJN

Aan de winterse Nederrijn kan het rustig en stil zijn, slechts onderbroken door het geluid van wilde ganzen, die zich hier herstellen en eten zoeken tot ze weer teruggaan naar Siberië. Deze kleurwereld kenmerkt zich door nevelige grijstonen en warme bruin- en aardetinten.

LAAT U INSPIREREN!

Reis door de wereld van kleuren en combineer dit met de voordelen van een natuurlijk, gezonde woonruimte. tretford tapijt wordt van natuurlijke materialen gemaakt, is slijtvast en heeft een lange levensduur.

Of je nu kiest voor banen of tegels – tretford tapijt zorgt voor een gezond binnenklimaat en is een tijdloos tapijt voor mensen die hernieuwbare materialen, mooie kleuren, comfort en kwaliteit weten te waarderen.

Bestel kleurstalen

(max. 10 stuks)
Verfijn uw keuze
{{ category.name }}
{{ child_category.name }}
{{ product.post_title }}
{{ active_product.post_title }}
Bekijk winkelwagen