Over Tretford Tapijt

Home/Over Tretford Tapijt
Over Tretford Tapijt 2017-10-25T11:08:56+00:00

Al meer dan 60 jaren verwerkt Tretford Tapijt kasjmirgeitenhaar, zuiver scheerwol en jute in haar tapijten. De wereldwijde succesvolle toepassing van onze producten in Europa, Azië, Australië en de V.S. is niet in de laatste plaats gebaseerd op het harmonieuze samenspel van deze uitgelezen materialen met een enorme kleurdiversiteit, een markante productstructuur en bewezen betrouwbaarheid. Duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap is bij Tretford diep geworteld in ons DNA.  De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten wordt dan ook wereldwijd  met vele certificaten onderkend.

Missie

Tretford biedt hoogwaardige duurzame vloerbedekking voor optimaal woon- en werkcomfort. Onze producten worden op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd met gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen.  Meer over onze productieketen vindt u hier.

Bewust omgaan met de natuurlijke hulpbronnen en verantwoordelijk gedrag bij de betrokken mensen en hun traditionele omgeving kenmerken het ondernemersklimaat van Tretford Tapijt B.V. Nu – en ook in de toekomst.

Visie

Doel van de onderneming is om in de komende jaren uitsluitend producten met natuurlijke en gerecyclede materialen te vervaardigen, die op hun beurt na gebruik weer gerecycled in de grondstoffenkringloop opgenomen kunnen worden. In ons geplande terugname-programma scheiden we de bovenkant van de tapijtrug. De zo herwonnen materialen zetten we weer zo veel mogelijk in het productieproces in. Daarnaast werkt Tretford Projecttapijt op dit moment aan een programma, waarbij we niet herbruikbare materialen als brandstof in onze fabrieken gebruiken voor energie-opwekking.

Bestel kleurstalen

(max. 10 stuks)
Verfijn uw keuze
{{ category.name }}
{{ child_category.name }}
{{ product.post_title }}
{{ active_product.post_title }}
Bekijk winkelwagen