Uw privacy op onze website

Home/Uw privacy op onze website
Uw privacy op onze website 2016-04-10T15:00:42+00:00

Verwijzingen en hyperlinks

Op onze website wordt verwezen naar informatie en websites van derden, onder meer met hyperlinks. Dergelijke informatie en websites zijn door ons niet beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. Wij hebben daarop geen invloed en kunnen daarvoor dan ook geen aansprakelijkheid accepteren.

Privacy policy

Tretford Tapijt B.V. is zorgvuldig in het beheer van uw gegevens en doet er alles aan om de door u verstrekte persoonlijke gegevens te beschermen. Wij waarborgen uw privacy door naleving van de Europese Privacyrichtlijn 95/46/EG.
Bij bezoek aan deze website kunnen wij gegevens van u verwerken, bijvoorbeeld als u een aanvraagformulier op de website hebt ingevuld. Voor het verwerken van die gegevens zullen wij vooraf om uw toestemming vragen. Wij gebruiken uw gegevens voor het accepteren van uw aanvraag en voor marketingdoeleinden, o.a. om u van specifieke informatie over onze producten en diensten te voorzien. Als u geen prijs meer stelt op informatie over producten en diensten, dan kunt u ons dit kenbaar maken.

Webstatistiek

Tretford Tapijt B.V. gebruikt de analysesoftware van Google Analytics voor een ontleding van statistische gegevens over het gebruik van deze website. Deze gegevens hebben uitsluitend betrekking op een anonieme analyse van activiteiten van de gebruiker en dienen voor een verdere optimalisering van dit online-aanbod. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt.

Bestel kleurstalen

(max. 10 stuks)
Verfijn uw keuze
{{ category.name }}
{{ child_category.name }}
{{ product.post_title }}
{{ active_product.post_title }}
Bekijk winkelwagen